donderdag 9 maart 2017

Stampin with Liz Design: Fish Card

Heb jij het grappige visje al gespot in de stempelset Jar of Love? Ik wilde er al een tijdje een kaart mee maken, maar vandaag is het dan gelukt! Erg schattig, je ziet hem zo in een vissenkom rond zwemmen!


Deze leuke kaart heb ik gemaakt met behulp van de sketch die vanaf vandaag loopt bij de Match the Sketch Challenge. Het visje leende zich hier zo leuk voor, doe er maar gelijk zes!


 De achtergrond bestaat uit een stuk Crumb Cake, Night of Navy en Water Color Paper. Zes visjes uit de stempelset in oranje gestempeld en met de bijbehorende thinlist gestanst. Het stukje Watercolor Paper is met Soft Sky en water ingekleurd en ik heb een paar luchtbubbeltjes in dezelfde kleur aangebracht. Deze rondjes vind je in de stempelset Sweet Cupcake, maar kun je natuurlijk ook tekenen indien je wilt met een blender pen bijvoorbeeld. Nog wat groen onderin en tekst, en deze leuke kaart is er helemaal klaar voor! De tekst is gestempeld met de prachtige letters uit het Labeler Alphabet.






Veel creatieve groetjes,



4 opmerkingen:

  1. Wat een leukerd!
    Super origineel met die visjes :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo,
    vielen Dank für Deine Teilnahme bei Match the Sketch - tolle Karte und schöne Idee mit dem Fischschwarm.
    Liebe Grüße aus Sabines-Kreativecke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deine Karte gefällt mir sehr, wow, da hast du den Sketch schön umgesetzt! Vielen Dank für deine Teilnahme bei Match-the-Sketch und viel Glück bei der Challenge! Liebe Grüße, Fanny

    BeantwoordenVerwijderen