dinsdag 14 maart 2017

Stampin with Liz Design: Koffie & Kaart ochtend!

Binnenkort gaan er bij Stampin with Liz Design gezellige Koffie & Kaart ochtenden van start!

Ben jij creatief? Lijkt het je gezellig om samen met anderen creatief bezig te zijn of wil je graag kennis maken met de prachtige producten van Stampin' Up? Op de volgende data houd ik binnenkort op donderdagochtend een koffie & kaart ochtend (in Albergen). Onder het genot van een kop koffie of thee met iets lekkers maken we deze ochtend een leuke kaart, hiervoor stel ik alle materia...len ter beschikking. Het maakt daarbij niet uit of je dit nog nooit gedaan hebt of dat je heel ervaren bent. Kosten zijn € 3.50, graag opgave vooraf! Natuurlijk ontvang je op deze ochtend van mij ook de lopende catalogi.


Van 10.00 tot 12.00 uur op de volgende data:
16 maart
30 maart
13 april
20 aprilKun jij niet op bovenstaande data of wil je graag dat ik op locatie kom? Alles is in overleg mogelijk, laat het mij dan weten!

Af en toe hoor krijg ik te horen dat mensen soms zich niet op durven geven omdat ze zich verplicht voelen om vervolgens iets bij Stampin' Up te moeten bestellen wanneer je een workshop of een koffie & kaart ochtend bij wilt wonen. Natuurlijk kan dat en help ik je met alle liefde verder, maar dat is zeker geen verplichting! Ook wanneer je alleen wilt komen voor de gezelligheid of juist eens gebruik wilt maken van de producten van Stampin' Up zonder dat je deze zelf wilt kopen, ben je van harte welkom!


Creatieve groetjes,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten