vrijdag 1 september 2017

Stampin with Liz Design: Nieuwe catalogus en workshopdata!


Het is weer zover, vandaag gaat de nieuwe herfst/winter catalogus van start! Bekijk hem snel, hij staat weer boordevol moois, helemaal voor diegenen die graag een kerstkaartje maken!
Wil jij liever een papieren catalogus ontvangen, laat het mij dan weten! Indien je de afgelopen 6 maand bij Stampin with Liz Design een bestelling hebt geplaatst, dan is deze catalogus al naar je onderweg! Klik op de afbeelding om de catalogus online in te kunnen zien!
Wat extra leuk is, je vind dit jaar zelfs 2 Nederlandse stempelsets in deze catalogus! Check voor de flyer het kopje catalogus boven aan mijn blog!

http://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/2017%20Holiday%20Catalog/Holiday%20Catalogs/20170614_Holiday17_en-UK.pdf

De zomer vakantie zit er weer bijna op en dat levert natuurlijk wel weer meer tijd om te knutselen op. Wil jij ook graag een keer samen aan de slag met de prachtige materialen van Stampin' Up? Check dan de agenda met de nieuwe data voor workshops en koffie & kaart ochtenden voor de komende tijd! Heb je interesse, laat het dan weten!

Bedankt voor het kijken, tot de volgende keer!
Thanks for visiting, see you next time!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten