woensdag 3 januari 2018

Stampin with Liz Design: de nieuwe Voorjaarscatalogus en Sale-A-Bration folder!

Vandaag is het zover! De nieuwe Voorjaarscatalogus en Sale-A-Bration gaan van start! Neem snel een kijkje door te klikken op de foto's hieronder! Wanneer je mijn blog hebt gevolgd, heb je al wat Sneak Peeks kunnen zien, er staat zoveel leuks in deze catalogi! Wil jij iets bestellen? Dat kan natuurlijk via de online webshop (creditcard only), of laat het mij weten! Morgen plaats ik een verzamelbestelling, woon jij bij mij in de buurt (Albergen), kom je bestelling dan kostenloos bij mij ophalen!


Voor wie de jaarlijkse Sale-A-Bration aktie van Stampin' Up nog niet kent, tijdens de periode 3 januari tot 31 maart mag je bij iedere € 60 of € 120 die je aan Stampin' Up producten besteed, een gratis product uit de Sale-A-Bration folder uit zoeken. Hoe leuk is dat! 
Voor diegenen die al wel bekend zijn met deze leuke aktie, let op, dit jaar gaat Stampin' Up van start om naast de € 60 aktie, ook producten aan te bieden bij een besteding van € 120! Dit jaar zelfs met een Nederlandstalige set! Leuker kan het niet!


Heel veel leesplezier gewenst! Voor vragen of bestelling, neem dan contact met mij op! 


Wil jij ook graag instappen als demonstratrice? Tijdens de Sale-A-Bration periode is het extra leuk om in te stappen! Naast het standaard instap voordeelpakket, ontvang je tijdens deze aktie 2 gratis stempelsets extra! Hoe leuk is dit! Kijk hier voor meer informatie of neem contact met mij op voor al je vragen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten