woensdag 27 juni 2018

Stampin with Liz Design: Instap aktie!De maand juli staat bij Stampin' Up! helemaal in het teken van akties! Hoe leuk is dat! Naast het designpapier, 4 halen = 3 betalen, komt Stampin' Up! met nog een geweldige aktie!

Wanneer je tussen 1 en 31 juli een starterspakket besteld bij Stampin' Up! ontvang je naast de standaard korting ook een hele kleurenfamilie kado! Dat zijn maar liefst 10 inkt pads twv € 81!Een starterspakket bestel je wanneer je je inschrijft bij Stampin' Up! als demonstratrice. Je mag voor € 175 aan producten uit de catalogus uitzoeken en betaald slechts € 129! Verzendkosten hoef je voor dit pakket niet te betalen! Naast de producten ontvang je ook alles wat je nodig hebt om als demonstratrice te beginnen, denk hierbij aan catalogi, bestelformulieren etc. Wanneer je je inschrijft in de maand juli, mag je maar liefst een kleurfamilie er bij bestellen! Een ontzettend mooi aanbod!

Twijfelde je nog? Voordeliger dan nu instappen is er niet, mocht je vragen hebben, help ik je natuurlijk graag verder. Of je nu instapt als demonstratrice voor het voordeel van het pakket, of om daarna met 20% korting te mogen winkelen bij Stampin' Up!, of om van je hobby je werk te maken, het kan beide! Zonder kleine lettertjes! Na de aankoop van het starterspakket zit je nergens aan vast. Wil je graag demonstratrice blijven, dan moet je voldoen aan een minimale kwartaalomzet. Lees er meer over op mijn pagina demonstratrice worden. Wil of kun je niet voldoen aan de kwartaalomzet, wordt je gewoon geruisloos uitgeschreven als demonstratrice. Eigenlijk dus allemaal helemaal vrijblijvend. Twijfel dus niet langer, en probeer het gewoon! Stap je in mijn team in, begeleid ik je graag!

Je kunt kiezen uit 5 verschillende kleurenfamilies, de In Colors 2017-2020, de Brights, de Neutrals, de Regals en de Subtles. In de Neutrals kleurenfamilie zijn er geen Whisper White, Vanilla of zwarte inkt pads van Stampin' Up! (wel in papier in de catalogus verkrijgbaar).

Wil jij gelijk instappen? Klik dan hier om je bij mij aan te melden als demonstratrice! Heb jij nog vragen? Laat het mij rustig weten, ik help je graag verder! stampinwithlizdesign@gmail.com

Veel creatieve groetjes, 
Linda
https://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/2018-2019%20Annual%20Catalog/20180404_AC18_en-UK.pdfhttps://www2.stampinup.com/ECWeb/default.aspx?dbwsdemoid=5026344stampinwithlizdesign@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten