Bestellen


Bestellen bij Stampin with Liz Design kan op de volgende manieren

  • direct in de online webshop, alleen met creditcard
  • via email
  • via een verzamelbestelling

Online webshop

Bestel hier direct in de online webshop bij Stampin' Up! Alleen mogelijk met creditcard! Laat mij nog even je adresgegevens weten, dan stuur ik je een leuk aardigheidje en de catalogus indien je deze nog niet hebt. Bestel jij voor meer dan € 50, laat mij dan ook je betaalgegevens nog even weten, dan betaal ik je namelijk de verzendkosten van € 5.95 retour! Heb jij geen creditcard, geef je bestelling dan door via email! Je bestelling wordt rechtstreeks van Stampin' Up! via UPS bij je thuis bezorgd, doorgaans binnen 3-4 werkdagen. stampinwithlizdesign@gmail.com

Bestellen via email

Hoe werkt bestellen bij Stampin with Liz Design? Wanneer je een bestelling wilt plaatsen, kun je die doorgeven via mijn emailadres: stampinwithlizdesign@gmail.com
Laat me hierbij je adresgegevens weten en de artikelen die je wilt bestellen. Ik stuur je hierna een betaalverzoek en plaats je bestelling bij Stampin' Up! Je bestelling wordt verzonden door Stampin' Up! via UPS en wordt doorgaans binnen 3-4 werkdagen bij je thuis bezorgd.

Om de start van de nieuwe jaarcatalogus te vieren, heeft Stampin with Liz Design een leuke aktie! Voor de eerste 4 bestellingen boven de € 25, krijg je van mij een gratis inkt pad met 1 van onderstaande nieuwe kleuren! Wie het eerst besteld, mag als eerste een kleur kiezen!
Granny Apple Green, Petal Pink, Highland Heather en Mango Melody.Verzamelbestelling


Let op!: De verzamelbestelling van 1 augustus komt te vervallen ivm vakantieperiode!

Indien je in de buurt van Albergen woont, is het mogelijk om mee te bestellen met een verzamelbestelling. Bij voldoende animo, gaat er iedere 1e van de maand een verzamelbestelling uit. Ongeacht de grootte van je bestelling, kan je deze vervolgens verzendkostvrij bij mij op halen. Geef je bestelling per email aan mij door en zorg dat je betaling een werkdag voor de eerste van de nieuwe maand binnen is. Of betaal contant bij ophalen of bezorging door mij. Woon je in een straal van 25 km van Albergen, dan kom ik je pakketje verzendkostvrij bij je brengen. Ophalen mag natuurlijk ook. 

Woon jij niet in de buurt van Albergen, maar wil je iets mee bestellen dat bijvoorbeeld per brievenbuspost verzonden kan worden? Dat kan natuurlijk! Dit scheelt je in de pakket verzendkosten natuurlijk! Verzenden is in dit geval voor risico koper.

Mocht je willen bestellen, of heb je nog vragen, laat het mij dan weten:
Stampin with Liz Design
Linda van Wely-Zwolle
06-54716579
KvK nr 71634584


Meer voordeel vanaf € 200

Naast de voordelen die je bij Stampin with Liz Design ontvangt, geeft Stampin' Up zelf ook erg leuke voordelen bij bestellingen vanaf € 200. Bekijk onderstaande tabel om te zien welk voordeel het bij jouw bestelling oplevert. Bestel je bijvoorbeeld voor € 200 of meer, dan mag je voor 10% van het bestelde bedrag, gratis bestellen! Indien je in de webshop besteld, vergeet dan niet deze Stampin' Rewards in te wisselen!


Garantie en Algemene Voorwaarden

Heb jij Stampin Up artikelen ontvangen en wil je deze, zonder opgave van redenen, retourneren, dan heb je 14 dagen de tijd indien je de verpakking niet geopend hebt. Mocht een artikel onverhoopt niet goed zijn? Neem dan contact met mij op, zodat ik voor je contact kan leggen met Stampin' Up om het probleem op te lossen. Lees hier meer over de voorwaarden:Geen opmerkingen:

Een reactie posten