Workshops/Tutorials

Iedere maandagavond of dinsdagochtend!

Locatie: Albergen


Ben jij creatief en vind je het leuk om samen met anderen creatief bezig te zijn? Wil jij graag eens kennis maken met de prachtige (nieuwste) Stampin' Up! producten? Kom dan eens een workshop bij wonen bij Stampin with Liz Design! Workshops vinden bij mij thuis plaats (Albergen) op maandagavond vanaf 19.30 uur of dinsdagochtend vanaf 9.30 uur. Een workshop is voor iedereen, het geeft niet of je nog onervaren bent, of al gevorderd. Er is plaats voor 6 personen, ik stel natuurlijk alle benodigde materialen ter beschikking. Natuurlijk is er tijdens een workshop ook de gelegenheid om een bestelling te plaatsen, maar dit is zeker geen verplichting indien je een workshop wilt volgen! Gezelligheid en creativiteit staat voorop! Ik help je graag, zodat je met leuke projecten na afloop naar huis gaat!

Kosten voor een workshop zijn € 10,00 per persoon. We maken tijdens een workshopavond meestal 2 of 3 kaarten, of een kaart en een gift box. Een workshop duurt ongeveer 2,5 uur. Opgave graag vooraf!

Kun jij niet op maandagavond of dinsdagochtend en wil je toch graag een workshop volgen? Laat het mij dan weten, wellicht is er een andere mogelijkheid.

Een workshop op locatie (vanaf 4 personen) is ook mogelijk, vraag bij interesse naar de mogelijkheden!


Tutorials

Woon jij niet in de buurt van Albergen, woon dan een online workshop bij! Indien je een online workshop besteld bij Stampin with Liz Design dan ontvang je een uitgebreide beschrijving om zelf je project te maken, al dan inclusief het benodigde materiaal! Binnenkort volgen er leuke online workshop pakketten! Houd de site in de gaten!

Free Tutorials!


Abonneer je op mijn YouTube kanaal en bekijk gratis tutorials! Ik post regelmatig nieuwe filmpjes!
Mijn YouTube kanaal vind je hier!Geen opmerkingen:

Een reactie posten