Workshops/TutorialsBen jij creatief en vind je het leuk om samen met anderen creatief bezig te zijn? Wil jij graag eens kennis maken met de prachtige (nieuwste) Stampin' Up! producten? Kom dan eens een workshop bij wonen bij Stampin with Liz Design! Workshops vinden bij mij thuis plaats (Albergen). Een workshop is voor iedereen, het geeft niet of je nog onervaren bent, of al gevorderd. Er is plaats voor 5 personen, ik stel natuurlijk alle benodigde materialen ter beschikking. Natuurlijk is er tijdens een workshop ook de gelegenheid om een bestelling te plaatsen, maar dit is zeker geen verplichting indien je een workshop wilt volgen! Gezelligheid en creativiteit staat voorop! Ik help je graag, zodat je met leuke projecten na afloop naar huis gaat!

Op de volgende data staan er workshops gepland. Kosten voor een workshop zijn € 10,00 per persoon, we maken meestal 3 kaarten in verschillende stijlen/technieken of 1 of 2 kaarten en een kadoverpakking en duurt ongeveer 2 uur. Wil jij liever een andere data dan hieronder aangegeven? Laat het mij dan weten! In het weekeind of op vrijdagavond is er geen mogelijkheid tot het volgen van een workshop. Woon je in Twente en vind je Albergen te ver, maar wil je wel graag een workshop volgen? Ik kom ook graag op locatie een workshop geven! Vraag mij gerust naar de mogelijkheden!


Workshop Agenda

25 juni 19.30 - 22.00 uur
Kosten € 10

16 juli 19.30 - 22.00 uur
Kosten € 27.50


Indien je tijdens een workshop een bestelling plaats van € 60 of meer, krijg je € 10 korting op je workshop. Bestel je voor € 30 of meer, ontvang je € 5 korting op je workshop.(geld niet voor een workshop incl stempelset waarbij je al korting krijgt op de totaalprijs indien).
Tutorials

Woon jij niet in de buurt van Albergen, woon dan een online workshop bij! Indien je een online workshop besteld bij Stampin with Liz Design dan ontvang je een uitgebreide beschrijving om zelf je project te maken, al dan inclusief het benodigde materiaal! 

Free Tutorial!

Klik op bovenstaand plaatje om de tutorial met link naar de YouTube video te openen.
All Star Tutorial Bundle!


Deze maandelijkse ontzettend gave tutorial bestaat uit 12 exclusieve projecten, gemaakt door 12 verschillende enorm getalenteerde, creatieve dames voor jou om thuis zelf te creĆ«ren! De projecten bestaan uit kaarten, doosjes etc en zijn allemaal gemaakt met Stampin' Up producten die je in de lopende catalogi kunt vinden. Voor slechts € 14 ontvang jij deze tutorial digitaal thuis!
Of je nu een beginner bent of al gevorderd, met deze tutorials kan iedereen aan de slag! Inclusief maten wordt stap voor stap duidelijk uitgelegd hoe je een project kunt maken.
Indien jij deze tutorial wilt bestellen, laat het mij dan weten! Wanneer je bij Stampin with Liz Design voor € 60 of meer besteld, ontvang je deze tutorial van mij gratis bij je bestelling! Ook wanneer je instapt als demonstratrice in mijn team, ontvang jij deze maandelijks gratis!
De tutorials zijn in het engels geschreven. Mocht jij moeite hebben met het engels, dan kan ik je natuurlijk in het nederlands verder helpen!

Beschikbaar zijn de All Star Tutorial Bundles van oktober 2017 en november 2017. Mail mij voor meer informatie!


Woon jij liever een workshop bij mij aan huis bij (Albergen)? Dit kan natuurlijk in overleg in een klein gezelschap, vanaf 4 personen! Tijdens een workshop verzorg ik natuurlijk alle benodigde materialen waar je mee aan de slag kunt.Geen opmerkingen:

Een reactie posten