donderdag 1 juni 2017

Stampin with Liz Design: De nieuwe catalogus gaat van start!

Het is weer zover, de nieuwe jaarlijkse catalogus gaat van start! Vanaf vandaag kun je de online catalogus inzien en de prachtige nieuwe producten bestellen! Klik snel op de foto om een kijkje te nemen, of klik hier!
http://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/2017-2018%20Annual%20Catalog/20170404_AC17_en-UK.pdf

In de nieuwe catalogus vind je maar liefst 4 Nederlandse stempelsets. Aan de rechterzijkant van mijn blog kun je de flyers van deze sets vinden, of onder het kopje catalogus hier boven.

Wanneer je in Juni een bestelling plaatst bij Stampin' Up, is er een extra aktie! Wanneer je voor € 400 aan producten besteld krijg je maar liefst extra Hostess Credits. Voor deze credits mag je gratis producten uit zoeken. Nu is € 400 een flink bedrag om te bestellen, maar wellicht willen vriendinnen, je moeder/zussen, buurvrouwen of andere kennissen samen bestellen. Of host een party waarbij je meerdere mensen uitnodigt en je samen een bestelling plaatst na afloop.

Bestel jij bij Stampin with Liz Design mee met de verzamelbestelling van 15 juni (bij voldoende animo), dan ontvang je 10% korting! Lees de voorwaarden hier!

Ik wens je veel leesplezier in de nieuwe catalogus!Geen opmerkingen:

Een reactie posten