Bestellen

- Van 21 tot en met 8 augustus is Stampin with Liz Design gesloten ivm vakantie! -
De verzamelbestelling in de maand augustus vind dan om deze reden pas op 11 augustus plaats ipv de 1e van de maand!


Verzendkostvrij bestellen vanaf € 60! Natuurlijk ontvang je altijd iets leuks bij je bestelling!

Wil jij ook kennis maken met de prachtige producten van Stampin' Up? Bij Stampin with Liz Design is bestellen makkelijk! Vanaf € 60 aan producten betaal ik de verzendkosten van € 5.95 voor je!  Neem een kijkje in één van de prachtige catalogi en laat mij weten wat je wilt bestellen! Ik help je graag verder bij vragen.

De geweldige producten van Stampin' Up! zijn alleen via een onafhankelijke demonstratrice te bestellen. Bestellen geschied door vooruitbetaling, ik plaats je bestelling dan voor je bij Stampin' Up! Je ontvangt je bestelling binnen enkele dagen bij je thuis geleverd door UPS.
Indien je besteld via de button Shop Now die je rechterkolom van mijn blog vind, mail me dan even je betaalgegevens, dan ontvang je de verzendkosten van mij terug indien je voor meer dan € 60 hebt besteld.

Woon jij in de omgeving van Albergen en haal je liever je bestelling geheel verzendkostvrij bij mij op? Laat het mij dan weten. Iedere 1e van de maand plaats ik een verzamelbestelling en kan je mee bestellen indien je dat wilt! Je bestelling dient dan minimaal 1 dag van te voren binnen te zijn, je kunt betalen bij afhalen of via overboeking. Je betaling dient in het laatste geval een dag eerder binnen te zijn.

Ook wanneer je in België woont is er een mogelijkheid om te kunnen bestellen bij Stampin' Up! Voorwaarde is dan dat de bestelling wordt opgehaald of naar een Nederlands (DHL of Kiala Servicepunt) adres wordt verzonden. Helaas is het niet mogelijk om naar een Belgisch adres te verzenden.

Mocht je willen bestellen, laat het mij dan weten:

stampinwithlizdesign@gmail.com
0546-441405 of 06-54716579

Naast de voordelen die je bij Stampin with Liz Design ontvangt, geeft Stampin' Up zelf ook erg leuke voordelen bij bestellingen vanaf € 200. Bekijk onderstaande tabel om te zien welk voordeel het bij jouw bestelling oplevert.

Wanneer je in juli een bestelling van € 60 aan Stampin' Up! artikelen plaatst, dan ontvang je een Bonus Days kortingscoupon per email van € 6.00 die je bij een bestelling in augustus kunt besteden! Hoe leuk is dat! Er is geen maximum aan het aantal kortingscoupons die je kunt ontvangen.


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen