Bestellen


Bestellen bij Stampin with Liz Design kan op de volgende manieren

  • direct in de online webshop, alleen met creditcard
  • via email
  • via een verzamelbestelling

Online webshop

Bestel hier direct in de online webshop bij Stampin' Up! Alleen mogelijk met creditcard! Laat mij nog even je adresgegevens weten, dan stuur ik je een leuk aardigheidje en de catalogus indien je deze nog niet hebt. Bestel jij voor meer dan € 50, laat mij dan ook je betaalgegevens nog even weten, dan betaal ik je namelijk de verzendkosten van € 5.95 retour! Heb jij geen creditcard, geef je bestelling dan door via email! Je bestelling wordt rechtstreeks van Stampin' Up! via UPS bij je thuis bezorgd, doorgaans binnen 3-4 werkdagen. stampinwithlizdesign@gmail.com

Bestellen via email

Hoe werkt bestellen bij Stampin with Liz Design? Wanneer je een bestelling wilt plaatsen, kun je die doorgeven via mijn emailadres: stampinwithlizdesign@gmail.com
Laat me hierbij je adresgegevens weten en de artikelen die je wilt bestellen. Ik stuur je hierna een betaalverzoek en plaats je bestelling bij Stampin' Up! Je bestelling wordt verzonden door Stampin' Up! via UPS en wordt doorgaans binnen 3-4 werkdagen bij je thuis bezorgd.


Verzamelbestelling


Let op!: De verzamelbestelling in september vind niet op de eerste maar op de 5e plaats ivm met het online gaan van de nieuwe Herfst/Winter catalogus!

Woon jij in de buurt van Albergen, bestel dan mee met een verzamelbestelling. Ik betaal dan de verzendkosten! Betaal je bestelling vooraf of betaal contant bij ophalen. Ben je niet in de gelegenheid de bestelling bij mij op te halen en woon je binnen 25 km van Albergen? Dan kom ik deze verzendkostvrij bij je bezorgen! (bij bezorgen geld vooraf betalen, bezorging vind 's avonds of in het weekeind plaats of afspraak). 


  • Op alle verzamelbestellingen directe korting! Bij iedere € 25 ontvang je € 2.50 koritng!
  • Verzendkostvrij!
  • Leuke attentie bij je bestelling!
  • Gratis catalogus!
Woon jij niet in de buurt van Albergen, maar wil je iets mee bestellen dat bijvoorbeeld per brievenbuspost verzonden kan worden? Dat kan natuurlijk! Dit scheelt je in de pakket verzendkosten natuurlijk! Verzenden kan dan als brievenbuspost (€ 3.80 brievenbusdoos met track & trace code). 

Mocht je willen bestellen, of heb je nog vragen, laat het mij dan weten:
Stampin with Liz Design
Linda van Wely-Zwolle
06-54716579
KvK nr 71634584

Meer voordeel vanaf € 200

Naast de voordelen die je bij Stampin with Liz Design ontvangt, geeft Stampin' Up zelf ook erg leuke voordelen bij bestellingen vanaf € 200. Bekijk onderstaande tabel om te zien welk voordeel het bij jouw bestelling oplevert. Bestel je bijvoorbeeld voor € 200 of meer, dan mag je voor 10% van het bestelde bedrag, gratis bestellen! Indien je in de webshop besteld, vergeet dan niet deze Stampin' Rewards in te wisselen!

Garantie en Algemene Voorwaarden

Heb jij Stampin Up artikelen ontvangen en wil je deze, zonder opgave van redenen, retourneren, dan heb je 14 dagen de tijd indien je de verpakking niet geopend hebt. Mocht een artikel onverhoopt niet goed zijn? Neem dan contact met mij op, zodat ik voor je contact kan leggen met Stampin' Up om het probleem op te lossen. Lees hier meer over de voorwaarden:Geen opmerkingen:

Een reactie posten