Demonstratrice worden

Wil jij ook van je hobby je werk maken? Of wil jij graag met korting bij Stampin' Up! winkelen? Meld je dan nu aan als onafhankelijke demonstratrice!


Starterspakket
Meld je aan en ontvang het starterspakket! Een starterspakket kost slechts € 129 en hiervoor mag je voor maar liefst € 175 aan producten uit de catalogus bestellen! Verder ontvang je natuurlijk in dit pakket alles om te starten, catalogi, bestelformulieren etc om direct aan de slag te kunnen! Je starterspakket wordt verzendkostvrij verzonden!

Aanmelden
Aanmelden is heel simpel en heel vrijblijvend. Je bent na het starterspakket niets verplicht af te nemen. Natuurlijk hopen wij dat je als demonstratrice enthousiast aan de slag gaat en er een succes van kunt maken. Voorwaarden om demonstratrice te blijven is dat je een kwartaalafname van 300 CSV realiseert (CSV=Commissionable Sales Volume wat ongeveer gelijk staat aan € 372 voor de korting, na de korting is dit ongeveer € 311). Lukt je dit op ieder moment niet meer, dan is de enige consequentie dat je uitgeschreven wordt als demo, geen kleine lettertjes, geen addertjes onder het gras. Natuurlijk staat het je vrij om op een later moment weer in te stappen.
  Of je het nu doet om een zakcentje te verdienen, een business op te zetten, nieuwe sociale contacten op te doen, of alleen maar omdat je zelf graag winkelt bij Stampin' Up en van het voordeel gebruik wilt maken, het is zeker aan te raden!


  Wat zijn je directe voordelen wanneer je instapt?
  • Winkelen bij Stampin' Up met 20-25% voordeel of verdienen als directe omzet
  • Van je hobby je werk maken
  • Zelf je tijd in kunnen delen
  • Altijd als eerste op de hoogte zijn van de Stampin' Up nieuwtjes
  • Een gratis abonnement op het Stampin' Up! demonstrators magazine
  • De mogelijkheid om aan verschillende evenementen deel te nemen die georganiseerd worden voor demonstratrices door Stampin' Up
  • Je krijgt toegang tot een platform voor demonstratrices voor alle vragen of ervaringen van anderen
  • Je ontvangt bij Stampin with Liz Design ook nog eens een leuk welkomstkadootje!
  Ik help je natuurlijk graag op weg wanneer je bij mijn team in stapt! Na het instappen kun je natuurlijk altijd met al je vragen bij mij terecht! Of het nu om creativiteit gaat of met vragen over hoe het werkt bij Stampin' Up!, tips om je business op te zetten, ik help je graag met enthousiasme verder!


  Ben jij al enthousiast? Meld je dan aan via onderstaande button!  Mocht je nog vragen hebben of meer willen weten, laat het mij dan weten!
  stampinwithlizdesign@gmail.com
  Wil jij graag wat tips hoe je wellicht je starterkit samen zou kunnen stellen? Hieronder zie je een leuk voorbeeld om je misschien een stap in de goede richting te helpen om mee te beginnen:

  Geen opmerkingen:

  Een reactie posten