Demonstratrice worden

Ben jij ook zo enthousiast over de producten van Stampin' Up en zou jij van je hobby ook je werk willen maken? Of bestel je zoveel bij Stampin' Up dat je wellicht graag met korting voor jezelf wilt bestellen? Meld je dan nu aan als onafhankelijke demonstratrice!

Aanmelden is erg makkelijk en kan alleen via een bestaande demonstratrice. Wanneer je de aanmelding via de site van Stampin' Up doet, kun je handmatig via Demonstrator Directory je demonstratrice naar keuze vinden. Doe je dit via mij help ik je natuurlijk op alle mogelijke manieren! Achter iedere demonstratrice zit vaak een leuk team van uplines, stap je bij mij in, dan betekend dit dat je vanzelfsprekend onder het team Dutch Pinkies valt en ik moet zeggen, ontzettend leuk, alles vrijblijvend natuurlijk, maar met toch enige regelmaat wordt er iets leuks op creatief vlak door deze dames georganiseerd waaraan je kunt deelnemen. Ik help je graag verder bij vragen! Ben jij al helemaal overtuigd en wil je direct instappen? Dat kan direct via onderstaande button:

https://ida.stampinup.com/nl/?demoid=5026344


Voordelen om demonstratrice te worden in het kort op een rijtje:
  • Winkelen bij Stampin' Up met 20% voordeel
  • Van je hobby je werk maken
  • Zelf je tijd in kunnen delen
  • Altijd als eerste op de hoogte zijn van de Stampin' Up nieuwtjes
  • Een gratis abonnement op het Stampin' Up! demonstrators magazine
  • De mogelijkheid om aan verschillende evenementen deel te nemen die georganiseerd worden voor demonstratrices door Stampin' Up
  • Je kunt gebruik maken van een platform voor demonstratrices voor alle vragen of ervaringen van anderen
Of je het nu doet om een zakcentje te verdienen, een business op te zetten, nieuwe sociale contacten op te doen, of alleen maar omdat je zelf graag winkelt bij Stampin' Up en van het voordeel gebruik wilt maken, het is zeker aan te raden! Op dit moment kun je instappen met een starterspakket waarbij je voor € 175 aan producten uit de catalogus mag zoeken, waarvoor je slechts € 129 betaald!

Naast natuurlijk het pakket met Stampin' Up goodies, ontvang je ook alle informatie om lekker aan de slag te gaan als demonstratrice, catalogussen, bestelformulieren etc.

Verplichtingen na dit starterspakket zijn er verder niet. Indien je wilt stoppen, om welke reden dan ook, kan dat op ieder moment, zonder verdere kleine lettertjes. Het proberen dus altijd waard!


Voor wie in de maand juli instapt, is er een super leuke actie! Stap jij voor 31 juli 11.50 uur in als demonstratrice dan ontvang jij naast het leuke welkomstpakket nu ook Essentials Gift Pack twv €87,50 extra gratis items in je starters kit! Meer voordeel kan niet!
Dit pakket is niet in te wisselen voor andere producten en wordt automatisch bij je Starter Kit toegevoegd.

Het Essentials Gift Pack bestaat uit de volgende artikelen:
Stempelset Carol of Christmas

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen