Workshops/TutorialsBen jij creatief en vind je het leuk om samen met anderen creatief bezig te zijn? Wil jij graag eens kennis maken met de prachtige (nieuwste) Stampin' Up! producten? Kom dan eens een workshop bij wonen bij Stampin with Liz Design! Workshops vinden bij mij thuis plaats (Albergen). Een workshop is voor iedereen, het geeft niet of je nog onervaren bent, of al gevorderd. Er is plaats voor 5 personen, ik stel natuurlijk alle benodigde materialen ter beschikking. Natuurlijk is er tijdens een workshop ook de gelegenheid om een bestelling te plaatsen, maar dit is zeker geen verplichting indien je een workshop wilt volgen! Gezelligheid en creativiteit staat voorop! Ik help je graag, zodat je met leuke projecten na afloop naar huis gaat!

Op de volgende data staan er workshops gepland. Kosten voor een workshop zijn € 10,00 per persoon, we maken meestal 3 kaarten in verschillende stijlen/technieken of 1 of 2 kaarten en een kadoverpakking en duurt ongeveer 2 uur. Wil jij liever een andere data dan hieronder aangegeven? Laat het mij dan weten! In het weekeind of op vrijdagavond is er geen mogelijkheid tot het volgen van een workshop. Woon je in Twente en vind je Albergen te ver, maar wil je wel graag een workshop volgen? Ik kom ook graag op locatie een workshop geven (vanaf 4 personen)! Vraag mij gerust naar de mogelijkheden!


Workshop Agenda

13 augustus 19.30 - 22.00 uur
Kosten € 10


27 augustus 19.30 - 22.00 uur
Kosten € 1011 september 19.30 - 22.00 uur
Kosten € 10

Tutorials

Woon jij niet in de buurt van Albergen, woon dan een online workshop bij! Indien je een online workshop besteld bij Stampin with Liz Design dan ontvang je een uitgebreide beschrijving om zelf je project te maken, al dan inclusief het benodigde materiaal! Binnenkort volgen er leuke online workshop pakketten! Houd de site in de gaten!

Free Tutorials!


Abonneer je op mijn YouTube kanaal en bekijk gratis tutorials! Ik post regelmatig nieuwe filmpjes!
Mijn YouTube kanaal vind je hier!Geen opmerkingen:

Een reactie posten