Pages

maandag 20 februari 2017

Stampin with Liz Design: Bee Card

Omdat ik dan toch aan het genieten ben van de vakantie, vandaag nog een kaartje. De prachtige set Dragonfly Dreams heb je vast al gezien, ik heb met de prachtige libelles al een paar kaartjes gemaakt. Misschien zie je het leuke bijtje uit de set dan toch snel over het hoofd, vergeet deze zeker niet! Een stukje kleiner dan de gedetailleerde libelle, maar zeker niet minder! Vandaag dan een kaartje in heerlijk vrolijk geel, ik maak er geen geheim van dat wat mij betreft de lente wel mag beginnen. Laat de bijtjes maar zoemen!


Voor de basis kaart heb ik een stuk Whisper White cardstock gebruikt. Daarop een stuk Basic Black cardstock en verhoogd met dimensionals een stuk Daffodil Delight Designer Series Papier. De bij komt dan natuurlijk uit de Dragonfly Dreams set. Met 2 verschillende groottes cirkels creƫer je makkelijk een slider card. Ik heb de bijen daar dan ook tussen geplaatst en onder in de hoek een paar bloemetjes geplakt die uit de Oh So Succulent set afkomstig zijn. Heel leuk in 2 kleuren te stempelen en uit te stansen met behulp van de bijbehorende thinlits. Kan niet mis gaan!


Meer foto's kon ik helaas niet maken van deze leuke kaart. Binnen was het toch echt te donker om het geel goed op de foto te krijgen en buiten is het gewoon pokkeweer, Nederlands herfstweer, regen en wind, met name dat laatste maakte het erg moeilijk. Ik kon mijn kaart tot 2 keer toe nog net redden voor hij in de lucht vertrok, haha.

Met deze vrolijke kaart wil ik meedoen bij Global Design Project waar vandaag een nieuwe challenge #GDP075 van start is gegaan met als thema gevleugelde diertjes.
Veel creatieve groetjes,


4 opmerkingen:

  1. awww we both used bees on our card this week Liz! Great job, love that they buzz around the card ;) Thanks for joining us at the GDP this week x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Loving your interactive card! Your colors, patterns, and the inner and outer images adds a fun combination that touches an element of beauty.

    BeantwoordenVerwijderen