Pages

woensdag 15 februari 2017

Stampin with Liz Design: Flourishing Phrases

Is het bij jullie ook van dat prachtige lenteweer? Ik ben aan het genieten van de zon, heerlijk na de winter dan weer de eerste zonnestralen! Dan toch ook nog even tijd voor een kaartje vandaag, al voor een minder zonnige gebeurtenis, maar juist altijd zo fijn wanneer je met een persoonlijk kaartje een boodschap kunt doorgeven als iemand het moeilijk heeft.

Voor dit kaartje heb ik met zwart op Crumb Cake Cardstock gestempeld, wat wel een heel leuk effect geeft. Ik begon met een sketch van de challenge die bij Global Design Project loopt, al moet ik eerlijk zeggen dat ik gaandeweg iets ben afgeweken. Meestal houd ik me wel aardig aan de vorm, maar soms rolt er toch iets anders uit dan je dacht!



Voor deze kaart heb ik gebruik gemaakt van de stempelset Flourishing Phrases. Op het Crumb Cake cardstock heb ik de stengels met blaadjes gestempeld in Basic Black en de tekst. Dan gebruik gemaakt van een Doily, altijd goed voor een sereen effect en dan op de voorkant een bloem uit de stempelset in Basic Black op Vellum gestempeld. Het resultaat werd niet heel mooi egaal zwart helaas, maar met een zwarte fineliner heb ik deze wat egaler zwart ingekleurd. Het resultaat is een prachtige glanzende bloem geworden welke ik wat op heb gehoogd met behulp van dimensionals.






Veel creatieve groetjes,


1 opmerking: