Pages

vrijdag 24 februari 2017

Stampin with Liz Design: Kite Card

Vandaag een kaartje met de leuke vlieger die je vind in de Swirly Bird stempelset. Gisteren had die wel goed kunnen vliegen zeg, pff, wat een wind! Ik ben blij dat we geen schade hadden, het ging er hier best hard aan toe en helaas de vorige keer hadden we schade bij de paardenstallen. Gelukkig nu wel een zonnetje buiten.


De basis van deze kaart is van Smokey Slate cardstock met daar voorop Whisper White cardstock. De wolkjes op de kaart zijn met Sponge Daubers gedaan, zowel op de voor- als op de achtergrond. De leuke vliegertjes zijn uitgeknipt en opgehoogd met dimensionals. 2 wolkjes zijn uitgestanst en ook met dimensionals opgehoogd. Natuurlijk een leuke tekst eronder en het kaartje mag er zijn!


Met deze kaart wil ik mee doen bij de INK{SPIRE}_me challenge van deze week. Ik heb een extra kleurtje gebruikt, maar verder sluit de kaart prima bij de kleurenchallenge aan.Veel creatieve groetjes,

2 opmerkingen:

  1. Mooie kaart. Op ons terras vlogen er wat dingen van hun plaats. Een zotte wind was het, maar geen schade. Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wie wunderschön! Das ist eine ganz tolle Umsetzung unserer Challengefarben! Danke, dass Du mit dieser hübschen Karte bei Inkspire_me dabei bist! Liebe Grüße, Kirstin

    BeantwoordenVerwijderen