dinsdag 23 mei 2017

Stampin with Liz Design: Dragonfly Dreams Workshop!

Gisteravond vond er bij Stampin with Liz Design een leuke workshop plaats! We hebben heerlijk gewerkt met de Dragonfly Dreams set, er zijn 2 kaarten gemaakt en een leuk schrift bestempeld. Lijkt het jou ook leuk om een workshop te komen volgen? Geef je dan snel op, in de agenda vind je de data voor de komende workshops, maar op aanvraag is het ook mogelijk om een andere data te kiezen. Workshops vinden plaats in een klein gezelschap bij mij thuis in Albergen. Op locatie is evt ook mogelijk. Heb jij deze workshop gemist, maar lijkt het je toch leuk om ook eens met deze set te komen werken? Laat het dan rustig weten!

Yesterday Stampin with Liz Design organized a workshop with the Dragonfly Dreams set. We made 2 cards and stamped a notebook.


De eerste kaart is een prachtige serene kaart geworden, met een Crumb Cake basis en een vellum voorgrond. Een zwarte cirkel voorop met daarop de prachtige libelle in 2 lagen, vellum bestempeld en het Crumb Cake lijfje. Afgemaakt met Silver Metallic Thread en Rhinestones.

The first card is a beautiful serene card, with a Crumb Cake base and a Vellum front. A black circle up front on which you find the gorgeous Dragonfly in 2 layers, Vellum that has been stamped and a Crumb Cake body. Finished with Silver Metallic Thread and Rhinestones.


De tweede kaart is een heerlijke zomerse kaart geworden, met een schattig bijtje in de hoofdrol! De basis van de kaart is in Basic Black met een Daffodil Delight en Whisper White voorgrond. Hoe leuk is dit kleine bijtje!

The second card is a fun and bright card, with the cute little bee up front! The base of this card is in Basic Black with a Daffodil Delight and Whisper White front. How cute is this little bee!


Als laatste dan een prachtig schrift. Zo leuk en makkelijk om je spullen op te vrolijken! Met de letters uit de Letters for You stempelset en de leuke libelle mag het resultaat er zijn!

At last we made this gorgeous notebook. So much fun to brighten up your stuff! With the letters from the Letters for You stamp set en the fun Dragonfly, the result is gorgeous!

Bedankt voor het kijken, tot de volgende keer!
Thanks for visiting, see you next time!



Product List

4 opmerkingen:

  1. Mooi zeg! Goed bezig geweest weer. Twee heel leuke en mooie kaarten, allebei zo anders. De Large Letters zijn voor mij ook onmisbaar. De kaart met het vellum vind ik zeer stijlvol! Fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een mooie dingen hebben jullie gemaakt, ook leuk dat schriftje.

    BeantwoordenVerwijderen