vrijdag 24 februari 2017

Stampin with Liz Design: Kite Card

Vandaag een kaartje met de leuke vlieger die je vind in de Swirly Bird stempelset. Gisteren had die wel goed kunnen vliegen zeg, pff, wat een wind! Ik ben blij dat we geen schade hadden, het ging er hier best hard aan toe en helaas de vorige keer hadden we schade bij de paardenstallen. Gelukkig nu wel een zonnetje buiten.


De basis van deze kaart is van Smokey Slate cardstock met daar voorop Whisper White cardstock. De wolkjes op de kaart zijn met Sponge Daubers gedaan, zowel op de voor- als op de achtergrond. De leuke vliegertjes zijn uitgeknipt en opgehoogd met dimensionals. 2 wolkjes zijn uitgestanst en ook met dimensionals opgehoogd. Natuurlijk een leuke tekst eronder en het kaartje mag er zijn!


Met deze kaart wil ik mee doen bij de INK{SPIRE}_me challenge van deze week. Ik heb een extra kleurtje gebruikt, maar verder sluit de kaart prima bij de kleurenchallenge aan.Veel creatieve groetjes,

woensdag 22 februari 2017

Stampin with Liz Design: Lift Me Up

Om het af te leren vandaag nog een kaartje met de geweldige set Lift me Up. Alhoewel, waarom zou ik het afleren, haha, hij is gewoon erg leuk! Ik heb gekozen voor een langwerpig kaartje, niet voor de standaard maat, dit geeft een extra leuk effect wanneer je er voor kiest om met je layout in de hoogte te gaan.De basis van deze kaart is gemaakt van Whisper White Cardstock, beplakt zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant met stroken Design papier Carried Away en geloof het of niet, voor deze prachtige papier set kun je momenteel gratis kiezen wanneer je voor € 60 of meer aan Stampin' Up producten besteed. De luchtballonen zijn gestempeld en uitgestanst met de bijpassende thinlits. Verhoogd met dimensionals om ze extra diepte te geven!


Altijd leuk om naast een mooie buitenkant van je kaart, de binnenkant ook mee te nemen. Deze set leent zich er bij uitstek voor om een stukje 3D aan de binnenzijde te realiseren. Ik heb een stukje van de bergen en de balonnen als pop-up terug laten komen en ook de binnenzijde bestempeld en beplakt met designpapier. Wat mij betreft een geslaagd project!

Veel creatieve groetjes,dinsdag 21 februari 2017

Stampin with Liz Design: Feather Together

Hebben jullie vanochtend de nieuwe Sale-A-Bration producten voorbij zien komen? Ze zijn echt prachtig! Indien je nog iets wilde bestellen, sla dan nu je slag! Bij elke € 60 die je bij Stampin' Up besteed, mag je namelijk één gratis Sale-A-Bration product mee bestellen. Hoe leuk is dat?

Op het allerlaatste moment wil ik nog een kaartje inzenden voor de challenge die tot vandaag loopt bij Match the Sketch. In bruintinten deze keer een kaart met de Feather Together set. Met het kleine veertje heb ik in Early Espresso een stukje achtergrond gecreëerd. Met de inkspattertjes in Crumb Cake is de voorgrond dan klaar. De basis van deze kaart is in Early Espresso, dan een stuk Whisper White Cardstock met voorop een stuk Crumb Cake papier.


De leuke veren zijn met Gold Emboss powder en Versamark gemaakt, onder de leuke Happy Birthday tekst die je in de set vind. Daaronder zie je een stukje Paper Doilie en een Swirl uit de Swirly Scribbles Thinlits set in Vellum. Met een paar rhinestones is de kaart compleet!
Veel creatieve groetjes,


maandag 20 februari 2017

Stampin with Liz Design: Bee Card

Omdat ik dan toch aan het genieten ben van de vakantie, vandaag nog een kaartje. De prachtige set Dragonfly Dreams heb je vast al gezien, ik heb met de prachtige libelles al een paar kaartjes gemaakt. Misschien zie je het leuke bijtje uit de set dan toch snel over het hoofd, vergeet deze zeker niet! Een stukje kleiner dan de gedetailleerde libelle, maar zeker niet minder! Vandaag dan een kaartje in heerlijk vrolijk geel, ik maak er geen geheim van dat wat mij betreft de lente wel mag beginnen. Laat de bijtjes maar zoemen!


Voor de basis kaart heb ik een stuk Whisper White cardstock gebruikt. Daarop een stuk Basic Black cardstock en verhoogd met dimensionals een stuk Daffodil Delight Designer Series Papier. De bij komt dan natuurlijk uit de Dragonfly Dreams set. Met 2 verschillende groottes cirkels creëer je makkelijk een slider card. Ik heb de bijen daar dan ook tussen geplaatst en onder in de hoek een paar bloemetjes geplakt die uit de Oh So Succulent set afkomstig zijn. Heel leuk in 2 kleuren te stempelen en uit te stansen met behulp van de bijbehorende thinlits. Kan niet mis gaan!


Meer foto's kon ik helaas niet maken van deze leuke kaart. Binnen was het toch echt te donker om het geel goed op de foto te krijgen en buiten is het gewoon pokkeweer, Nederlands herfstweer, regen en wind, met name dat laatste maakte het erg moeilijk. Ik kon mijn kaart tot 2 keer toe nog net redden voor hij in de lucht vertrok, haha.

Met deze vrolijke kaart wil ik meedoen bij Global Design Project waar vandaag een nieuwe challenge #GDP075 van start is gegaan met als thema gevleugelde diertjes.
Veel creatieve groetjes,


Stampin with Liz Design: Swirly Bird

Maandagmorgen, altijd zo'n dingetje, al moet ik zeggen vandaag past me iets beter. De kinderen hebben een weekje vakantie en daar geniet ik altijd best van. Gewoon even niet op de klok te hoeven kijken, even geen sporten, buiten het paardrijden om dan, de dames hebben een eigen pony en dat loopt natuurlijk altijd door. Maar gewoon alles even op je eigen tempo. En na gisteren de carnavalsoptocht in ons dorp te hebben bijgewoond, ga ik vandaag even flink bijkomen. Haha, wij zijn eigenlijk helemaal geen carnavalsvierders, maar de kinderen vinden het natuurlijk helemaal geweldig en met de optocht op loopafstand van ons huis, kun je dan natuurlijk niet achterblijven.Vandaag een lieftallig kaartje met een piepklein vogeltje in een leuk bloemennest, gemaakt met de Swirly Bird stempelset en de bijbehorende thinlits. Met name de swirls in deze set vind ik prachtig! Ik heb gekozen voor een basis van Sahara Sand met daar voor een stuk Basic Black cardstock en Watercolor Paper. Die laatste heb ik met Blushing Bride gekleurd en gestempeld. De leuke stipjes zijn ook in deze stempelset te vinden, ik houd er erg van om ze te gebruiken om je watercolor stuk net iets extra's te geven. Met een paar rhinestones geef je het geheel nog een beetje meer bling.Met deze kaart wil ik dit keer bij 2 challenges mee doen. Bij TGIF Challenges #TGIFC95 loopt deze week een thema challenge, gebruik een vogel op je kaart. Groot is hij niet, maar zeker aanwezig!
Bij Freshly Made Sketches wil ik op de valreep nog meedoen met een sketch. Altijd leuk!Veel creatieve groetjes,

Edit: wow, deze kaart werd maar liefst winnaar bij TGIF Challenges en was 1 van de winnaars bij Freshly Made Sketches!! Altijd leuk, maar extra leuk omdat mijn jongste dochter geholpen heeft om met watercolor in te kleuren. Ze is er blij mee!

zaterdag 18 februari 2017

Stampin with Liz Design: Lift me Up

Soms gaan de dagen niet altijd zoals je verwacht. Net voor ik de kaart van vandaag op de foto kon zetten, kwam er een gevalletje vinger tussen de deur en de weekeind huisarts er tussen door. Met een klein gaatje in haar nagel kon onze dochter gelukkig na afloop weer naar huis met wat minder pijn dan op de heenweg. Pff, altijd zo sneu als ze pijn hebben, maar lekker verwennen met een filmpje en een ijsje, haha, die doen het altijd goed! Voor de kaart van vandaag heb ik nog een keer de set Lift me Up gebruikt. Wat een topper is dat, hij verveelt zeker nog niet.Naast Lift me Up heb ik de Sunburst Thinlits gebruikt. Met een basiskaart in Basic Gray en een voorgrond van Whisper White Cardstock. Voor de Sunburst Thinlits heb ik een stuk Designer Series Paper gebruikt. De ballon en de wolkjes zijn gemaakt met de bijpassende thinlits. Om de ballon nog wat extra te geven heb ik gebruik gemaakt van een paar Rhinestones. De wolkjes zijn nog een keer geëmbossed met de Softly Falling Embossing Folder.


Met deze kaart wil ik graag meedoen met de challenge bij IN{K}SPIRE_me.


Ik wens jullie een fijn weekeind verder, veel creatieve groetjes,

Edit: deze kaart werd winnaar in de challenge! Altijd leuk!


vrijdag 17 februari 2017

Stampin with Liz Design: Lift me Up

Hebben jullie ook de leuke bloghop gezien van het Stampin' Up Artisan Design Team? De prachtige stempelset Lift me Up stond hierbij centraal en wat kwamen er toch leuke voorbeelden voorbij! Dan wil je natuurlijk zelf ook snel aan de slag! 3 keer raden welke stempelset ik vandaag gebruikt heb! Ja, de Lift me Up set, haha, heel verrassend natuurlijk. Deze set is ook echt te leuk om te laten liggen!Voor de basiskaart heb ik een stuk Whisper White Cardstock gebruikt met daarboven een strook Basic Black Cardstock en Watercolor Paper. Op die laatste heb ik een achtergrond van Pool Party aangebracht met wat sputtertjes Bermuda Bay, ik kon het niet laten! Met op de voorgrond de leuke wolkjes en luchtballonnen uit de Lift me Up set. De grootste ballon heb ik met Versamark gestempeld en met wit embosspoeder verwarmd. De tweede ballon is verhoogd met een paar dimensionals.Met deze kaart doe ik nog een keertje bij Global Design Project mee met de lopende challenge #GDP074. De challenge van deze week is een sketch, die kan ik natuurlijk niet mis lopen!Alvast een fijn weekeind, veel creatieve groetjes,


Stampin with Liz Design: Weather Together

Met sommige stempelsets raak je nooit uitgespeeld, ik heb wel iets met de Weather Together stempelset! Ik wil jullie vandaag 2 totaal verschillende kaarten laten zien, met 2 totaal verschillende boodschappen die toch beiden met dezelfde stempelset gemaakt zijn. De eerste kaart is een mooie, vrolijke kaart met veel hartjes en de tweede een kaart voor iemand die een beetje steun kan gebruiken. Super veelzijdig dus! Twijfel jij nog over deze set? Niet doen hoor, ga er voor!


Deze gave stempelset kun je compleet bestellen met bijbehorende thinlits, die ik voor beide kaarten gebruikt heb. Op de grijze kaart de super leuke wolkjes en voor de roze kaart natuurlijk de hele paraplu en zodoende een shaker frame gecreëerd. Achter het frame heb ik een stukje windowsheet geplakt en hartjes achter gedaan. Altijd een super leuk effect!


Lijkt het jou ook leuk om met deze stempelset aan de slag te gaan? Binnenkort organiseer ik een leuke workshop met deze set, ik laat jullie binnenkort de data weten. Heb jij alvast interesse, laat het dan weten! Workshops zijn er voor iedereen die kennis wil maken met Stampin' Up of gewoonweg voor het heerlijk knutselen met anderen. Het maakt daarbij niet uit of je beginnend bent of gevorderd.Bedankt voor het kijken, veel creatieve groetjes,


donderdag 16 februari 2017

Stampin with Liz Design: Monster Fun

Monstertjes zijn gewoon cool! Helemaal als ze zo superschattig zijn als de monstertjes uit de stempelset Yummy in my Tummy. Het grotere monstertje heb ik al een paar keer in mijn handen gehad, maar het slijmmonstertje was dan eindelijk vandaag aan de beurt. En ik kan je zeggen, ik heb er lol mee gehad. Ik wilde er een echt slijmeffect aan geven en heb hiervoor Glossy Accents van Ranger gebruikt. Waarom, geen idee eigenlijk, maar slijm doet mij aan de kleur groen denken, dus vandaar een klein groen monstertje! De paraplu heeft ook een beetje glans mee gekregen.Een heerlijk vrolijk kaartje op een Bermuda Bay Cardstock kaartje met daar voorop een stuk Watercolor Paper bestempeld. De paraplu en de kadootjes vind je in de Weather Together stempelset. De achtergrond is met Pool Party ingekleurd, ook weer met water color techniek. Een paar sputtertjes Bermuda Bay er bij geeft een wat levendiger effect.
Veel creatieve groetjes,


woensdag 15 februari 2017

Stampin with Liz Design: Flourishing Phrases

Is het bij jullie ook van dat prachtige lenteweer? Ik ben aan het genieten van de zon, heerlijk na de winter dan weer de eerste zonnestralen! Dan toch ook nog even tijd voor een kaartje vandaag, al voor een minder zonnige gebeurtenis, maar juist altijd zo fijn wanneer je met een persoonlijk kaartje een boodschap kunt doorgeven als iemand het moeilijk heeft.

Voor dit kaartje heb ik met zwart op Crumb Cake Cardstock gestempeld, wat wel een heel leuk effect geeft. Ik begon met een sketch van de challenge die bij Global Design Project loopt, al moet ik eerlijk zeggen dat ik gaandeweg iets ben afgeweken. Meestal houd ik me wel aardig aan de vorm, maar soms rolt er toch iets anders uit dan je dacht!Voor deze kaart heb ik gebruik gemaakt van de stempelset Flourishing Phrases. Op het Crumb Cake cardstock heb ik de stengels met blaadjes gestempeld in Basic Black en de tekst. Dan gebruik gemaakt van een Doily, altijd goed voor een sereen effect en dan op de voorkant een bloem uit de stempelset in Basic Black op Vellum gestempeld. Het resultaat werd niet heel mooi egaal zwart helaas, maar met een zwarte fineliner heb ik deze wat egaler zwart ingekleurd. Het resultaat is een prachtige glanzende bloem geworden welke ik wat op heb gehoogd met behulp van dimensionals.


Veel creatieve groetjes,