donderdag 9 februari 2017

Stampin with Liz Design: Match the Sketch

Iedere donderdag gaat er bij Match the Sketch een nieuwe challenge van start en zoals vanouds ben ik er gelijk op donderdag maar eens voor gaan zitten. Ik ben begonnen met een leuke kleur achtergrond vandaag en ben vanuit daar verder gegaan met de opbouw van de kaart. Gaandeweg kom je vanzelf op leuke ideeën! De basis van de kaart is Whisper White cardstock, met op de voorgrond het leuke wolkenprintje op een vel papier uit de Carried Away Designer Series die je momenteel gratis mee kunt bestellen indien je voor € 60 of meer bij Stampin' Up aan producten besteld. Het kleine donkerblauwe strookje, zoals ook de achtergrond die ik voor de foto van de kaart heb gebruikt, komt uit deze serie.



De leuke ballon, ik blijf hem prachtig vinden met alle fijne details, de wolkjes en de tekst zijn afkomstig uit de Lift me Up bundel, de stempelset en de bijbehorende thinlits. Achter de ballon in het zwart heb ik een strookje Silver Glimmer paper geplakt om de ballon wat extra's te geven. De wolkjes en de luchtballon zijn opgehoogd met een paar dimensionals.





Veel creatieve groetjes,


2 opmerkingen:

  1. Sehr schick, gefällt mir, total gut gelungen. Vielen Dank für deine Teilnahme bei Match-the-Sketch, viel Glück bei der Challenge und der Verlosung. Hoffe, wir sehen dich bald wieder bei einer unserer nächsten Challenges… Viele liebe Grüße, Fanny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieben Dank für Deine Teilnahme bei Match the Sketch-toll gemacht ! liebe Grüße aus Sabines-Kreativecke

    BeantwoordenVerwijderen