maandag 6 februari 2017

Stampin with Liz Design: Lift me Up

Niets beters tegen een beetje Monday morning blues dan toch nog even wat tijd vrij maken om te freubelen. Ik moet eerlijk zeggen dat het weekeind mij toch beter bevalt dan maandagochtend, haha, al ga ik er vanuit dat ik daar zeker niet de enige in ben. Mijn weekeind was heerlijk, hopelijk hebben jullie ook kunnen genieten. Heerlijk bijgekletst met vrienden, onze dochter behaalde met haar handbal team een mooie overwinning en ook nog tijd om even te relaxen. En op maandag dan weer in je normale ritme, maar voor ik aan de was ga beginnen, nog eerst dit kaartje uit mijn hand. Ik heb van de week al uitgelegd hoe makkelijk het is om een watercolor background te maken en ook vandaag heb ik deze techniek gebruikt voor de achtergrond. Geeft zo'n warm, speels effect, ik houd er wel van.



Ik heb er voor gekozen om de luchtballon uit de Lift me Up set niet te verhogen, maar in de achtergrond van de kaart te laten vallen. Ik heb de ballon in Silver Glimmer paper uitgestanst en in de achtergrond van de kaart ook een keer. In de losse ruimte van de blauwe achtergrond dubbelzijdig plakband geplakt om de zilver ballon en de losse delen gelijk goed vast te kunnen plakken. De losse delen heb ik uit het zilver papier gehaald en het blauwe exemplaar er op gelegd en de kleine onderdelen in de ontstane lege ruimtes gedrukt. Het lijkt dus een heel secuur karweitje, maar op deze manier valt het best te doen! Met een leuke tekst wel door middel van dimensionals verhoogd en er op geplakt. Een klein zwart strookje in een hoek met de tekst birthday er op in wit geëmbost en klaar!


Een prachtige set! De Lift me Up stempelset kun je bij Stampin' Up! bestellen vanaf € 25, de Up & Away thinlits set voor € 36. Wil je beide sets samen bestellen, dan krijg je 10% bundelkorting, de set kost je dan slechts € 54.75. Ik ben er zeker nog niet mee uitgespeeld!

Veel creatieve groetjes,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten