dinsdag 14 februari 2017

Stampin with Liz Design: Happy Valentine's Day

Een hele fijne Valentijnsdag gewenst aan jullie! Misschien ben je al lekker verwend? Hier eindigt Valentijn elk jaar hetzelfde, ik heb voor iedereen wat leuks gemaakt en daar blijft het dan bij, haha. Maar dat geeft natuurlijk niets, ik denk dat het voor moeders heel natuurlijk is om aan de lieve dingen te denken. Mijn man heeft de romantiek in ieder geval niet uitgevonden, al is het verder een schatje! Geen probleem, dan verwen ik gewoon mijzelf! Vandaag neem ik eens heerlijk de tijd om verder te freubelen. Op de vroege ochtend heb ik deze kaarten gemaakt, en ik vind ze zelf eigenlijk best heel leuk geworden!



Met eigenlijk alleen het papier en de inkt van Stampin' Up is het eerste kaartje gemaakt. Uit de vrije hand heb ik een kader gemaakt, ik vind de zeker niet te rechte lijnen altijd wel wat hebben. Ik heb mijn best gedaan om een prachtige tekst uit de hand neer te zetten naar aanleiding van een voorbeeld dat ik vond op internet. Ik heb hiervoor de Project Life journaling pen gebruikt. Vervolgens heb ik met 3 verschillende roze tinten hartjes op de kaart met behulp van de watercolor techniek gemaakt. Natuurlijk heb ik hiervoor Watercolor Paper gebruikt, op gewoon papier lukt dat natuurlijk niet. Voor het tweede kaartje heb ik het oh zo schattige monstertje gebruikt uit de Yummy in my Tummy set gebruikt. De tekst heb ik er zelf in geschreven, al is het woordje Love gebaseerd op de tekststempel die je vind in de Weather Together set. Alleen iets kleiner gecropd, haha.




Ik zal niet liegen, de hartjes heb ik ingekleurd met behulp van thinlits die ik had, haha, ik bleek toch niet over prachtige tekentechnieken te beschikken om mooie hartjes te tekenen. Dat is een kunst apart en ik houd er nu eenmaal niet van wanneer het er niet op lijkt, dus na een eerste poging ze zelf te tekenen, ben ik maar voor zekerheid gegaan. Het resultaat is leuk geworden! Met deze kaarten wil ik mee doen bij de lopende challenge bij Cards and Scrap waarbij Handlettering en Doodling het thema is. Voor een eerste poging om tekst te doodlen, vind ik het prima gelukt!


Veel creatieve groetjes,

1 opmerking:

  1. Super leuke kaart geworden, Linda. En wat gaaf dat je kader en tekst zelf getekend hebt. Knap gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen