zaterdag 18 februari 2017

Stampin with Liz Design: Lift me Up

Soms gaan de dagen niet altijd zoals je verwacht. Net voor ik de kaart van vandaag op de foto kon zetten, kwam er een gevalletje vinger tussen de deur en de weekeind huisarts er tussen door. Met een klein gaatje in haar nagel kon onze dochter gelukkig na afloop weer naar huis met wat minder pijn dan op de heenweg. Pff, altijd zo sneu als ze pijn hebben, maar lekker verwennen met een filmpje en een ijsje, haha, die doen het altijd goed! Voor de kaart van vandaag heb ik nog een keer de set Lift me Up gebruikt. Wat een topper is dat, hij verveelt zeker nog niet.



Naast Lift me Up heb ik de Sunburst Thinlits gebruikt. Met een basiskaart in Basic Gray en een voorgrond van Whisper White Cardstock. Voor de Sunburst Thinlits heb ik een stuk Designer Series Paper gebruikt. De ballon en de wolkjes zijn gemaakt met de bijpassende thinlits. Om de ballon nog wat extra te geven heb ik gebruik gemaakt van een paar Rhinestones. De wolkjes zijn nog een keer geëmbossed met de Softly Falling Embossing Folder.


Met deze kaart wil ik graag meedoen met de challenge bij IN{K}SPIRE_me.


Ik wens jullie een fijn weekeind verder, veel creatieve groetjes,

Edit: deze kaart werd winnaar in de challenge! Altijd leuk!


3 opmerkingen:

  1. Wat een mooie kaart heb je gemaakt! Die wolkjes vind ik er leuk bij in combinatie met de "stralen". Vingertje tussen de deur kan al eens gebeuren, maar na die film en dat ijsje is alles vast al veel minder erg ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. So eine tolle Idee, den Ballon in die Mitte der Strahlen zu setzen! Gefällt mir sehr gut! Danke, dass Du damit bei Inkspire_me dabei bist! Liebe Grüße, Kirstin

    BeantwoordenVerwijderen
  3. A wonderful idea to replace the circle by the balloon! Very nice card! Thanks for joining us at IN{K}SPIRE_me this week! ~ Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen