zaterdag 11 februari 2017

Stampin with Liz Design: In{k}spire_me

Heb jij de Dragonfly Dreams set al gezien? Zo mooi, een prachtige stempelset, met daarbij behorende thinlits. Eén van mijn favorieten op dit moment! Ik heb er vanmiddag dan ook heerlijk gebruik van gemaakt, naast de prachtige thinlits voor een grote libelle, die je al eerder op mijn blog voorbij hebt zien komen, zit er ook een leuke thinlit in met allemaal kleine libelles boven elkaar. Heel leuk en natuurlijk altijd goed gepositioneerd op je kaart doordat ze al prachtig aan elkaar zitten. Wil jij deze set ook bestellen? De stempels zijn te bestellen vanaf € 25, de bundle (dus de set, stempels en thinlits) voor € 56.25. Laat het mij dan weten!



Voor de basis van de kaart heb ik gebruik gemaakt van een stuk zwart cardstock. Op de voorgrond watercolor paper met een strookje zwart design papier. Het watercolor papier heb ik met behulp van ink en water gekleurd met Blushing Bride, over de achtergrond van Blushing Bride die is ontstaan heb ik nog een paar inktvlekjes gestempeld. Deze komen uit de stempelset Swirly Birds. Dan helemaal voorop opgehoogd met een paar dimensionals, de libelles in Gold Glimmer Paper. De tekst er nog onder gestempeld in Basic Black, en voila!



Met deze kaart doe ik mee in de challenge bij IN{K}SPIRE_me. Roze, wit en zwart heeft zeker iets om een kaart mee te maken, goud is een erg leuke aanvulling!

Veel creatieve groetjes,



3 opmerkingen:

  1. Wat een leuk kaartje! Ik vind die subtiele achtergrond prachtig passen bij de glimmende libellen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh die ist ganz zauberhaft! Ich liebe die Glitzer-Libellen! Danke, dass Du mit dieser wunderschönen Karte bei Inkspire_me dabei bist! Liebe Grüße, Kirstin

    BeantwoordenVerwijderen