donderdag 2 februari 2017

Stampin with Liz Design: Match the Sketch

Vandaag dan nog maar een kaartje, dit keer met een super schattig monstertje! Yummy in my Tummy heet de stempelset waar ik mee gewerkt heb. In deze set vind je 2 monstertjes, waarvan dit leuke ventje er één is. Hij heeft natuurlijk een heel lijfje, maar ik heb er voor gekozen om hem uit een raampje te laten piepen! Zo springt hij er zeker uit!



Inkleuren met de blenderpennen is erg makkelijk en leuk om te doen, je kunt het monstertje natuurlijk heel lieflijk maken zoals op deze kaart, maar je kunt met andere kleuren natuurlijk variëren om hem een spannende teint te geven. De achtergrond krijgt wat vorm door de Large Polkadot Embossing folder. De zilver streepjes zijn gemaakt met behulp van de Swirly Scribbles Thinlits. In zijn handjes heeft hij een slinger die samen gesteld is met stempeltjes uit de Any Occasion set die je op dit moment gratis mee kunt bestellen met je bestelling van € 60 of meer! Heb jij nog een bestelling die je wilt plaatsen? Vergeet dan niet de Sale-A-Bration actie, deze loopt nog tot 31 maart!


Deze kaart heb ik ingezonden naar de challenge die vandaag van start is gegaan bij Match the Sketch. Binnenkort komt vast het slijmmonstertje nog wel een keer aan de beurt, houd mijn blog in de gaten voor meer monsterplezier!


Veel creatieve groetjes,


5 opmerkingen:

  1. Oh, I love that little monster. Pretty card!
    Thanks for playing with us at Match the Sketch!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo,
    vielen Dank für Deine Teilnahme bei "Match the Sketch"- Deine Karte ist ganz toll geworden.
    Liebe Grüße aus
    Sabines-Kreativecke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Your Monster ist so beautiful so sweet.
    I love it.
    Than you for take part at our Challenge.

    BeantwoordenVerwijderen