vrijdag 3 februari 2017

Stamp with Liz Design: Freshly Made Sketches

Natuurlijk vandaag ook nog een kaartje, ik ben niet meer te stoppen volgens mij! Maar goed, wat moet je anders doen met dit grijze weer? Wat duurt de winter toch altijd lang.. Je merkt het al, doe mij de lente maar! Dus een kaartje in zachte lentekleuren vandaag dan maar, ik voel mijn winterdipje even wat minder erg! De prachtige veren komen uit de stempelset Feather Together, helaas zonder bijpassende thinlits, maar ach, knippen kan natuurlijk ook! Je hoeft ze natuurlijk niet met dimensionals te verhogen, je kunt ze natuurlijk ook direct op de kaart stempelen, maar ik vind het altijd wel een erg leuk effect geven, dus knippen dan maar!



Ik heb voor deze kaart een Pool Party achtergrond gemaakt, met Soft Suede en Whisper White voorop. Ik heb een vierkant ingekleurd met inkt, heel makkelijk, door het doosje als het dicht zit een beetje aan te drukken, ontstaat er wat inkt op het dekseltje. Ga hier over heen met een nat kwastje en watercoloren maar! Met de stipjes uit de Swirly Bird stempelset in Bermuda Bay geef je de achtergrond nog net iets meer effect. Het middelste veertje is met Gold Emboss powder gemaakt. Mijn dochters vinden dit het mooiste onderdeel van het freubelen. Met Versamark emboss inkt stempel je het veertje op papier en strooit er dan wat emboss poeder op. Verwijder het overtollige poeder (dat kan heel makkelijk met een gevouwen papier wat je er onder legt voor je gaat strooien, weer terug in het potje. Zonde natuurlijk om alle prachtige spullen te verkwisten!) en verwarm de veer met een heat tool. Het poeder verandert dan in een prachtig glanzend gouden laklaagje.



Het is me weer gelukt natuurlijk om een lopende challenge te vinden, haha, iets met een kleine verslaving om mee te doen, maar bij Freshly Made Sketches loopt een prachtige sketch, die kun je natuurlijk niet laten liggen!

Veel creatieve groetjes,

Edit 08 februari: Mijn kaart mocht de top 8 behalen! Whoop Whoop!


10 opmerkingen: