vrijdag 17 februari 2017

Stampin with Liz Design: Lift me Up

Hebben jullie ook de leuke bloghop gezien van het Stampin' Up Artisan Design Team? De prachtige stempelset Lift me Up stond hierbij centraal en wat kwamen er toch leuke voorbeelden voorbij! Dan wil je natuurlijk zelf ook snel aan de slag! 3 keer raden welke stempelset ik vandaag gebruikt heb! Ja, de Lift me Up set, haha, heel verrassend natuurlijk. Deze set is ook echt te leuk om te laten liggen!



Voor de basiskaart heb ik een stuk Whisper White Cardstock gebruikt met daarboven een strook Basic Black Cardstock en Watercolor Paper. Op die laatste heb ik een achtergrond van Pool Party aangebracht met wat sputtertjes Bermuda Bay, ik kon het niet laten! Met op de voorgrond de leuke wolkjes en luchtballonnen uit de Lift me Up set. De grootste ballon heb ik met Versamark gestempeld en met wit embosspoeder verwarmd. De tweede ballon is verhoogd met een paar dimensionals.



Met deze kaart doe ik nog een keertje bij Global Design Project mee met de lopende challenge #GDP074. De challenge van deze week is een sketch, die kan ik natuurlijk niet mis lopen!



Alvast een fijn weekeind, veel creatieve groetjes,


3 opmerkingen:

  1. Vind dit zo'n gave set. Erg leuke kaart geworden, Linda!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. WOW, WOW, WOW! I adore your card Liz! Thanks so much for sharing your talents and joining in with this week's Global Design Project!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Liz - this is amazing! Your take on the sketch is very creative. I had to look at it twice to see the connection. You smarty pants, you! thank you for playing along with the GDP - krista from canada

    BeantwoordenVerwijderen