woensdag 8 februari 2017

Stampin with Liz Design: Valentine Treats

Ssssttt! Nog even stil houden, maar alvast een lekker voorproefje voor Valentijn! Deze schattige monstertjes en autootjes heb ik voor de meiden gemaakt, zo leuk om met Valentijnsdag weg te geven! Natuurlijk in de zoete kleuren van Valentijn zijn de leuke monstertjes uit de Yummy in my Tummy set gestempeld op designpapier. Een rondje is uit het buikje geponst en hierachter zit een klein zakje met aardbei bolletjes snoep geplakt. Wel even proeven natuurlijk voor je het vastplakt! In de kleine autootjes zitten roze mannaatjes in een doosje van designpapier. Het raam van de foodtruck heb ik er uit geknipt en een stukje window sheet achter gedaan, zodat al het lekkers uit de foodtruck goed te zien is! De auto komt uit de stempelset Tasty Trucks.



In de file met de schattige foodtrucks! Groot zijn ze niet, maar wel heel leuk om er een klein uitdeeldoosje van te maken!


De monstertjes zijn een slag groter. Hoe kun je hun schattige koppies met buikjes gevuld met lekkers weerstaan? Ik weet zeker dat deze in de smaak gaan vallen bij onze dochters, letterlijk en figuurlijk in dit geval!



De autootjes zijn in zwart gestempeld en licht ingekleurd met Pink Pirouette. Super Schattig!

Veel creatieve groetjes,



1 opmerking:

  1. Ziet er super leuk uit, Linda. Daar gaan de ontvangers vast erg blij mee zijn!

    BeantwoordenVerwijderen