donderdag 16 maart 2017

Stampin with Liz Design: Birthday Blooms Card

Voor de kaart van vandaag heb ik de Birthday Blooms stempelset weer uit de kast gehaald. Eigenlijk had ik daar al vaker mee gespeeld en toch even weg gelegd, maar hij blijft leuk! Niet in de typische bloemenkleuren dit keer, maar vandaag heb ik gekozen voor een blauw-grijs kaartje en al denk je er niet gelijk aan bij de Birthday Blooms set, ik vind het erg leuk geworden!


De basis van de kaart is gemaakt van een stuk Whisper White cardstock. Daar boven op vind je een stuk Basic Gray, banners gemaakt van papier uit de Designer Series Paper Pack en daar voor weer een stukje Basic Black cardstock en een strook Pool Party papier ook uit de Designer Series Paper Pack. De cirkels zijn gestanst van cardstock met behulp van de prachtige Stitched Shapes Framelits, zo gaaf zijn die! Ben erg blij met deze nieuwe Framelits set! Je vind hier niet alleen cirkels, maar ook vierkantjes en ovalen. Zeker een aanrader! Dan natuurlijk de prachtige bloem uit de set voor op!De rhinestones en het Silver Metallic Thread geven de kaart nog net dat extra! Deze kaart heb ik ingestuurd naar de Freshly Made Sketches challenge van deze week.
Veel creatieve groetjes,


Product List

6 opmerkingen:

  1. Wauw...wat een prachtexemplaar is dit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie kaart! Die stempelset vind ik prachtig, maar ligt hier helaas wat stof te vergaren... ik vind het geniaal dat je hem eens niet in typische boemenkleuren hebt ingekleurd, dat geeft een heel leuk effect!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. This is really beautiful! I love your choice of colours and the pretty flower you've used- one of my favourites! thanks for joining us at FMS this week!

    BeantwoordenVerwijderen