woensdag 1 maart 2017

Stampin with Liz Design: Oh So Succulent

Zou de lente er aan komen? Ik ben alvast in lentesferen vandaag, de eerste narcissen lijken in de tuin omhoog te komen, heerlijk! Een kaartje met bloemen dus vandaag, kan niet missen! Voor deze kaart ben ik weer met water en inkt aan de slag gegaan. De bloemen komen uit de stempelset Oh So Succulent, die je in de voorjaarscatalogus kunt vinden. Ik heb ze met Versamark gestempeld en vervolgens met Whisper White embosspoeder en een heat tool afgemaakt.


De basis van de kaart is van Sahara Sand Cardstock, met een strook designpapier uit de Neutrals serie en een stuk watercolor paper voorop. De bloemen zijn met de kleur Melon Mambo ingekleurd. Met een stukje Baker's Twine bovenaan en een strookje Basic Black Cardstock bestempeld met wederom Versamark en daarna met Whisper White embosspoeder warm gemaakt door middel van de heat tool en de kaart is klaar! Vergeet niet de binnenkant van je kaart!


Deze kaart heb ik ingezonden naar de lopende challenge bij Global Design Project  #GDP076. De challenge van deze week is om een prachtige kaart van Kylie Bertucci te casen.
Veel creatieve groetjes,6 opmerkingen:

  1. Jouw uitwerking is prachtig!!! Echt super mooi. Ik ben weg van je mooie roze bloemen en leuk hoe je het gestreepte papier hebt verwerkt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gorgeous card Liz! Loving your beautiful pink succulents, but that striped paper really makes the card so eyecatching! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh so pretty Liz those succulent blooms are beautiful .. thanks for joining in at Global Design Project this week x

    BeantwoordenVerwijderen