Over mij


Wat leuk dat je mijn blog hebt gevonden! Ik ben Linda, gelukkig getrouwd en moeder van 2 prachtige meiden.

Creatief zijn met papier is al jaren een passie. Ik maak voornamelijk kaarten, maar maak ook graag cadeauverpakkingen, scrapbook layouts en project life layouts. Stempelen is hierbij een belangrijk kernwoord! Naast Stampin' Up! mag ik ook graag fotograferen, paardrijden en koken. Al met al dus een gepassioneerd hobbyist!

In 2013 kwam ik in aanraking met het prachtige merk Stampin' Up! Helemaal geweldig vond ik de inkt, het bijpassende papier, de prachtige kwaliteits stempels en de bijbehorende thinlits. Alles is perfect op elkaar afgestemd. Oktober 2013 ben ik vanwege mijn enthousiasme over dit merk begonnen als onafhankelijk demonstratrice voor Stampin' Up.

Op mijn blog laat ik jullie graag mijn creaties met Stampin' Up! matrialen zien om je hopelijk van inspiratie te voorzien. Ik maak regelmatig een nieuw project en deel deze dan graag. Houd mijn blog in de gaten wanneer je op zoek bent naar nieuwe inspiratie! Momenteel ben ik actief als teamlid in het Artisan Design Team, het All Star Tutorial Team en het Creation Station Team.

Als demonstratrice is het natuurlijk mogelijk om bij mij een bestelling te plaatsen bij Stampin' Up. Materialen van dit merk zijn niet in de winkel te koop, maar alleen te bestellen bij een onafhankelijke demonstratrice. Onder het kopje bestellen vind je al enige informatie. Ik help je natuurlijk graag verder!

Lijkt het je leuk om een keer met anderen creatief bezig te zijn? Aan mijn keukentafel geef ik met regelmaat in een klein gezelschap Workshops. Onder agenda vind je de komende data. Woon jij niet in de buurt, volg dan een online workshop of bestel een tutorial zodat jij met gemak vanuit je eigen huis ook prachtige projecten kunt maken!


Veel creatieve groetjes,
Stampin with Liz design
stampinwithlizdesign@gmail.com


Geen opmerkingen:

Een reactie posten