dinsdag 21 februari 2017

Stampin with Liz Design: Feather Together

Hebben jullie vanochtend de nieuwe Sale-A-Bration producten voorbij zien komen? Ze zijn echt prachtig! Indien je nog iets wilde bestellen, sla dan nu je slag! Bij elke € 60 die je bij Stampin' Up besteed, mag je namelijk één gratis Sale-A-Bration product mee bestellen. Hoe leuk is dat?

Op het allerlaatste moment wil ik nog een kaartje inzenden voor de challenge die tot vandaag loopt bij Match the Sketch. In bruintinten deze keer een kaart met de Feather Together set. Met het kleine veertje heb ik in Early Espresso een stukje achtergrond gecreëerd. Met de inkspattertjes in Crumb Cake is de voorgrond dan klaar. De basis van deze kaart is in Early Espresso, dan een stuk Whisper White Cardstock met voorop een stuk Crumb Cake papier.


De leuke veren zijn met Gold Emboss powder en Versamark gemaakt, onder de leuke Happy Birthday tekst die je in de set vind. Daaronder zie je een stukje Paper Doilie en een Swirl uit de Swirly Scribbles Thinlits set in Vellum. Met een paar rhinestones is de kaart compleet!
Veel creatieve groetjes,


2 opmerkingen:

  1. So schön !
    Vielen Dank für Deine Teilnahme bei "Match the Sketch" und viel Glück bei der Challenge.
    Liebe Grüße aus Sabines-Kreativecke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Eine schöne Karte ist das geworden, da hast du unseren Sketch super getroffen, vielen Dank fürs Mitmachen und viel Glück bei der Challenge und der Verlosung. Viele liebe Grüße, Fanny

    BeantwoordenVerwijderen