woensdag 22 februari 2017

Stampin with Liz Design: Lift Me Up

Om het af te leren vandaag nog een kaartje met de geweldige set Lift me Up. Alhoewel, waarom zou ik het afleren, haha, hij is gewoon erg leuk! Ik heb gekozen voor een langwerpig kaartje, niet voor de standaard maat, dit geeft een extra leuk effect wanneer je er voor kiest om met je layout in de hoogte te gaan.De basis van deze kaart is gemaakt van Whisper White Cardstock, beplakt zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant met stroken Design papier Carried Away en geloof het of niet, voor deze prachtige papier set kun je momenteel gratis kiezen wanneer je voor € 60 of meer aan Stampin' Up producten besteed. De luchtballonen zijn gestempeld en uitgestanst met de bijpassende thinlits. Verhoogd met dimensionals om ze extra diepte te geven!


Altijd leuk om naast een mooie buitenkant van je kaart, de binnenkant ook mee te nemen. Deze set leent zich er bij uitstek voor om een stukje 3D aan de binnenzijde te realiseren. Ik heb een stukje van de bergen en de balonnen als pop-up terug laten komen en ook de binnenzijde bestempeld en beplakt met designpapier. Wat mij betreft een geslaagd project!

Veel creatieve groetjes,1 opmerking:

  1. Wat een mooie kaart, Linda. Erg goed idee om de kaart wat extra lengte te geven. En die binnenkant maakt het helemaal af. TOP!

    BeantwoordenVerwijderen