donderdag 9 maart 2017

Stampin with Liz Design: Avant Garden

Heb jij al gebruik gemaakt van de Sale-A-Bration actie? Deze loopt nog maar tot 31 maart as, wil jij nog iets bestellen, laat het dan weten. Tijdens de Sale-A-Bration actie ontvang je bij iedere € 60 die je aan Stampin' Up besteed, een gratis product uit de Sale-A-Bration folder. Hoe leuk is dat! Eén van die gratis producten is de stempelset Avant Garden, met prachtige bloemen, vandaag dan ook een voorbeeldkaartje!


Voor de basis van de kaart heb ik gebruik gemaakt van een stuk Crumb Cake Cardstock met daar voor een stukje Night of Navy en Whisper White Cardstock. Bestempeld met de prachtige bloemen uit de set in Night of Navy en Soft Sky. Helemaal voorop dan de prachtige cirkels uit de Stitched Shapes Framelits set met tekst uit de stempelset, 2 geribbelde strookjes cardstock en wat zilver draad om het geheel wat extra effect te geven.


Gaat er bij jou ook wel eens wat mis? Sstt, de oplettende kijker heeft het wellicht al gezien, bij mij gaat er ook wel eens iets mis! Per ongeluk doopte ik de bloem rechts boven in de hoek in de donkere inkt. Ik had dit wel door en maakte mijn stempel schoon, maar blijkbaar niet schoon genoeg, want met stempelen met de Soft Sky inkt, kwam de bloem toch donkerder op het papier. Ach, het hoeft niet altijd perfect te zijn toch? Ik besloot het zo te laten en de kaart niet opnieuw te doen, het resultaat is er niet minder om geworden!Veel creatieve groetjes,


3 opmerkingen:

  1. Hij is mooi zo! We zijn vaak te streng voor onszelf...maar het plezier hebben is het belangrijkste.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg mooie kaart en zoals Ali Edwards ooit al zei 'Embrace imperfection'!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi gedaan! Het is niet storend, daar gaat het mij dan altijd om. Mijn man zegt altijd: jij weet het, niemand ziet het ;-)

    BeantwoordenVerwijderen