maandag 13 maart 2017

Stampin with Liz Design: Fish Card

Vanochtend is er bij de Global Design Project een nieuwe challenge #GDP078 van start gegaan. Heel leuk, mijn kaart mocht de vorige challenge winnen! Binnenkort mag ik dan een keer mee doen als Guest Designer, whoop whoop! Heel erg leuk! De challenge van deze week is een sketch.


Vorige week zagen jullie ook een kaart van mij met de oh zo leuke visjes uit de stempelset Jar of Love. Ik was er nog niet helemaal mee uitgespeeld en ben er vanochtend dan ook weer mee aan de slag gegaan. Ik geloof dat ik binnenkort toch maar voor een vissenkom ga! Ik blijf kijken naar die schattige goudvisjes!


Voor de achtergrond van de kaart heb ik een strook Pool Party Cardstock gebruikt. Daarvoor Whisper White en een strook onderaan Watercolor Paper dat ik gekleurd heb met Soft Sky, Pool Party en Bermuda Bay. Ik heb in dit papier een cirkel geponst en opgehoogd met dimensionals. Hierachter vind je dan een stukje Watercolor Paper dat gekleurd is in dezelfde blauwe tinten als hierboven al genoemd, plus een Night of Navy laagje. Vergeet de visjes en de plantjes niet, deze zijn gestempeld en uitgestanst met de bijbehorende thinlits en ook opgehoogd met dimensionals. De tekst is gemaakt met de Labeler Alphabet set en opgehoogd met dimensionals. De leuke luchtbelletjes, alsof ze helemaal van deze visjes afkomstig zijn, vind je in de Oh So Socculent stempelset.


Veel creatieve groetjes,
Product List

13 opmerkingen:

 1. Super mooie uitwerking van de sketch.
  En natuurlijk ook gefeliciteerd met je winnende kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Liz, this is a fabulous take on the sketch challenge this week. Totally love it! Thanks for playing with us at Global Design Project.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem super!!
  Ik ga hem pinnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh my gosh, this is a super fishy card. .. seriously cuteness. WEll done. pjs-projects.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Love this, especially the little porthole shape! Sweet! Thanks for sharing!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Congratulations on your very well deserved win last week Liz. And this card is gorgeous too. Such attention to detail! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat en beauty Liz, leuk dat je deze week meedoet bij GDP ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Great card Liz your fish look quite content in their little fishbowl :) Thanks for playing along at Global Design Project x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Swimmingly beautiful card you created! So much fun!

  BeantwoordenVerwijderen